Tovig

Kamerarep och Jäntas nytändning.

Publicerad 2012-09-26 12:47:00 i Allmänt,

Jag hade en bra dag igår.
Efter föreläsningarna körde jag ner till Stockholm och lämnade kameran på reparation hos Lasses Kameraservice. I made it! Trots vidrig trafik. Känns som att jag genomgått ett eldprov och kommit ut på andra sidan med bravur! 
De visste omedelbart vad som var fel och skulle ha kameran klar i början på nästa vecka. Jättebra, då får den följa med upp till Norrland. Jag har definitivt saknat fotandet.
 
Efter bilturen passade jag på att rida Jänta eftersom väderrapporterna lovat regn kommande dagar (och de hade rätt). Jag kan inte komma ihåg senast hon kändes så fin i kroppen. Hon hade ett fantastiskt tryck utan att stegfrekvensen blev för hög, vilket ledde till att de flesta skulle ha tyckt att det gick för fort men att det aldrig kändes som det. Jag kan erinera mig en liknande känsla när jag körde en av hennes avkommor i trav för första gången...
Jag hoppas att det här håller i sig, då har jag något riktigt trevligt att jobba med i höst.
 
Jag anmälde mig, via Svenska Blå Stjärnan, till Anders Erikssons kurs "Hästens hållbarhet och förutsättning för arbete samt arbete i töm" nere i Stockholm, men tyvärr var det fullt och jag blev placerad på en väntelista. Synd, hoppas att det dyker upp fler tillfällen.

Tar mig i kragen.

Publicerad 2012-09-19 20:06:52 i Allmänt,

Efter vad som ärligt talat varit en skitsommar ska jag försöka komma igång med bloggen igen. Lusten att skriva är inte på topp och kameran är paj, så vi får se vad jag kan knåpa ihop.
 
Jag försökte få hit lite YouTube-klipp, men det ville sig inte (däremot fungerar det på min gamla blogg, skäms blogg.se!) så det blir två länkar istället.

Jag lyssnar mycket på P!nks nya album...
http://www.youtube.com/watch?v=ivPEKaBHjYA
 
... och på mycket från TFK:s album som släpptes i våras.
http://youtu.be/nDz5SzpA3Xw
 
Åker hem till Norrland i början på oktober, tänkte köra förbi Östersund och titta på hingstarna som ska premieras och hälsa på mamma och lillasyster II innan jag drar vidare till Malå. Blir nog en bra trip!

Om

Min profilbild

Tove

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela