Tovig

Brytabilder.

Publicerad 2014-01-17 22:02:55 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
2 lika varandra, bara för att den ena visar äppelrumpan som hon tydligen har ibland... ;)
 
 
 
Och så en sista bild på Bryta i attack-läge... ;)

Efter tentan kommer sol.

Publicerad 2014-01-17 12:15:31 i Allmänt,

Jag har just precis skrivit klart tentan i Livsmedelssäkerhet. Resultatet? Osäkert... Jag borde få ett fett, stort ICKE GODKÄND eftersom att jag varit så dålig på att plugga inför tentan... Jag försökte piska på mig själv med att "om du inte klarar den här missar du omtentatillfället, för då är du i Kenya" och "du får inte åka hem på sommarlov direkt för du måste skriva omtentan någon vecka efter det egentligen avslutet istället", men det fungerade inte.
Nåja, sist jag fick en omtenta var det ju som en smäll på käften (en hård sådan), så då kanske jag får upp ångan för resten av vårterminen.
 
Ute är det kalasväder, sol och en temperatur som min inre temperaturmätare säger ligger runt -10 grader. Så jag ska hem, byta till riktiga kläder (läs: stallkläder) och pallra mig ut med Bryta.
 
Bryta är i sitt essä nu. Snö, kallt och så har hon fått skor med rejäla broddar på. Tidigare i veckan fick hon tillgång till den stora (nu frusna) sommarhagen, där hon bekräftade vad jag redan vet: den själsliga åldern är den enda sanna åldern. Jag tog någon bild också, för att föreviga spektaklet, så förhoppningvis kan jag bildbomba (senare ikväll).
Jag har ju till och från oroat mig över hennes fräschör, men efter att ha sett henne i hagen kan jag känna mig lite lugnare. Jag är i för sig inte helt 100 %-ig på att hennes högra bakben (där frakturen alltså var) kommer att hålla för vad som helst, till och från verkade hon behöva vila det, men vi ska ju inte ut och springa elitlopp eller hoppa Grand Prix, så... ;)
 
Överby Stuteri verkar ha gjort klart om hingstar denna säsong; på stationen kommer Alm Viktor från Norge, samt åter igen Håkon Jo och Ulvsås Zico, att stå. På transport från Norge finns Moe Odin, Myr Faksen, H.G.Balder, Lome Elden, Dotterud Teddy samt Tekno Odin och Bork Odin på fryst.

Åh, vad jag längtar efter hingstkatalogen...

Om

Min profilbild

Tove

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela